top of page

TANDEN BLEKEN

nieuwe logo met zonnebloem ZA.png
TANDEN BLEKEN.jpg
Untitled.jpg

 


Hoe werkt het?

Het bleken van de tanden werkt via de combinatie van blekende bestanddelen en de energie van het koude licht van de LED-lampen.  Deze bestanddelen reinigen grondig het oppervlak en verkleurde delen van de tand zonder het tandglazuur te beschadigen en zo de originele witte kleur van de tand te laten verschijnen. 

Tanden bleken zonder peroxide

Een behandeling bij de tandarts is vaak zeer duur, pijnlijk en kan het tandglazuur aantasten.  Dit doet Ciala dus niet. Bijna iedereen kan op deze wijze de tanden bleken, ook mannen! Dit is een revolutionaire methode om je tanden te bleken.  Het is 100% veilig en brengt in tegenstelling tot andere methodes GEEN schade toe aan je gebit.  Het is een cosmetische dieptereiniging van je gebit.  Je tanden voelen fris en proper aan na de behandeling.  Je mag de behandeling zo vaak toepassen als je zelf wil.

 

Verkleuring van de tanden komt meestal voor door:

  • Onregelmatige poetsbeurten

  • Consumptie van kleurstof door voedingsmiddelen (rode wijn, koffie, sappen, …) en tabak


Wanneer wordt het bleken van tanden afgeraden?

Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker om te bleken dan gele tanden.  Het wordt afgeraden om de tanden te bleken op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen.  Tanden bleken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, diabetici en huidkankerpatiënten wordt afgeraden.  In sommige gevallen zal de specialist u afraden om uw tanden te bleken.  Dit kan wanneer er gaatjes of onregelmatigheden te zien zijn aan de tanden.


De extrinsieke tand-dyschromie:

Dit is een verkleuring die niet gebonden is aan de structuur van het tandglazuur.  Maar voornamelijk door opstapeling van voedingspigmenten (koffie, thee, rode wijn, frisdrank, fruitsap, snoep, ijs, sausjes, curry, rode biet, …) of pigmenten in tabak.  De verkleuring van de tand is geel in het geval van voeding en grijs in geval van tabak.

Untitled.png

Prijslijst

Tanden Bleken

Zonder peroxide in 30 min. - 59€

bottom of page